24-90512

790.00 ден

Во залихаCategory: Product ID: 9208

спона долга,М1 16х1.5-М2 14х1,Л=195мм

Примена:

AX0043, , 24-90512, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

E-SHOP