24-05447

900.00 ден

Во залихаCategory: Product ID: 9197

Спона долга,L=358мм, M14x1.5 M12x1

Примена:

AX7018, , 24-05447, , 007350278N, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

E-SHOP