Сите постови

Нова палета на производи од JBM – Шпанија

Нова палета на производи од JBM – Шпанија

Во палетата на производи во нашиот магацин имаме НОВ бренд JBM од Шпанија. Се работи за високо квалитетен професионален алат за сервиси, компании и индустрија. Ова го потврдува и доживотната гаранција на алатите при правилна употреба. Можете...

ПОВЕЌЕ

WARM UP – Летна Акција

WARM UP – Летна Акција

Летна "EGR" Акција Спреј за прочистување на ЕГР вентил 650,00 + Средство за чистење на ЕГР вентили 690,00 890,00 ден Летна "Клима" Акција Пена за прочистување на клима системот 550,00 + Спреј за прочистување на клима системот 450,00 690,00 ден...

ПОВЕЌЕ
E-SHOP