Страна на авторот: Andrej

Нова палета на производи од JBM – Шпанија

Нова палета на производи од JBM – Шпанија

Во палетата на производи во нашиот магацин имаме НОВ бренд JBM од Шпанија. Се работи за високо квалитетен професионален алат за сервиси, компании и индустрија. Ова го потврдува и доживотната гаранција на алатите при правилна употреба. Можете...

ПОВЕЌЕ

WARM UP – Летна Акција

WARM UP – Летна Акција

Летна "EGR" Акција Спреј за прочистување на ЕГР вентил 650,00 + Средство за чистење на ЕГР вентили 690,00 890,00 ден Летна "Клима" Акција Пена за прочистување на клима системот 550,00 + Спреј за прочистување на клима системот 450,00 690,00 ден...

ПОВЕЌЕ

DPF Чистење, упатство за работа

DPF Чистење, упатство за работа

СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ФИЛТЕР ЗА ЧЕСТИЦИ (DPF, FAP….филтер)

Последните регулативи на Европската унија за намалување на емисијата на штетни гасови ги принудуваат производителите на автомобили

E-SHOP