Нова палета на производи од JBM – Шпанија

Нова палета на производи од JBM – Шпанија

Во палетата на производи во нашиот магацин имаме НОВ бренд JBM од Шпанија. Се работи за високо квалитетен професионален алат за сервиси, компании и индустрија. Ова го потврдува и доживотната гаранција на алатите при правилна употреба.

Можете повеќе да дознаете во JBM каталогот 2019.

Работни светла

Кабинети за алати

Сетови со приклучоци

E-SHOP