[vc_row][vc_column]

[vc_custom_heading text=”Почитувани посетители, партнери, коминтенти и пријатели” font_container=”tag:h2|font_size:40px|text_align:left|color:%2339393b|line_height:50px” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%20Condensed%3A300%2C300italic%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1479747532260{margin-top: 5px !important;}”][vc_empty_space height=”26px”][vc_column_text]Ќе ни биде особена чест и задоволство ако одвоите малку од Вашето драгоцено време да ги прегледате содржините на нашата страница.
Ви нудиме широк асортиман на квалитетни, сертифицирани резервни делови и моторни масла.
Повелете проверете, одберете ќе ни биде превилегија да Ве услужиме.
Нашата единствена цел е Вашето задоволство и Вашата доверба, само така ќе биде загарантирана визијата за долгогодишен успех на нашата компанија.

Ви благодариме на довербата,

Вашиот СТИРИНГ тим.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”]ПОВЕЌЕ

[/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”button_down” css=”.vc_custom_1481770617634{background-image: url(http://stiringtrejd.com.mk/wp-content/uploads/2016/06/Layer-13.jpg?id=1947) !important;}”][vc_column]
[vc_column_text el_class=”home-block-4″]

Барате дел? Пополнете формулар, останатото е наша работа!

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[vc_text_separator title=”Актуелни понуди”][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”3″ item=”basicGrid_GoTopSlideout” initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1517167061289-0996dc78-7f48-1″]
[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=peuCEZI6Q0Q” el_width=”70″ align=”center” title=”Original BIRTH” css=”.vc_custom_1479748591301{margin-top: 26px !important;margin-bottom: 26px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1479747706115{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column]
[vc_text_separator title=”Услуги”]
[vc_column_text]Промена на масло

Во текот на годините се развивале различни верзии, некогаш како случајност, а некогаш со одредена цел.[/vc_column_text]

[vc_column_text]Течност на преносувач

Сите генератори на Lorem Ipsum кои се наоѓаат на Интернет се направени да повторуваат претходно дефинирани зборови[/vc_column_text]

[vc_column_text]Свеќици

Првата реченица на Lorem Ipsum моделот “Lorem ipsum dolor sit amet..”, доаѓа од реченицата во поглавјето 1.10.32.[/vc_column_text]

[vc_column_text]Балансирање

А денес во софтверскиот пакет како што е Aldus PageMaker во кој се наоѓа верзија на Lorem Ipsum.[/vc_column_text]

[vc_empty_space]
[vc_column_text]Сервис на кочници

А денес во софтверскиот пакет како што е Aldus PageMaker во кој се наоѓа верзија на Lorem Ipsum.[/vc_column_text]

[vc_column_text]Проверка на мотор

Сите генератори на Lorem Ipsum кои се наоѓаат на Интернет се направени да повторуваат претходно дефинирани зборови[/vc_column_text]

[vc_column_text]Промена на каиш

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени[/vc_column_text]

[vc_column_text]Порамнување

Се популаризирал во 60-тите години на дваесеттиот век со издавањето на збирка од страни во кои се наоѓале[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column]
[vc_text_separator title=”Што кажуваат нашите клиенти за нас”]
Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени, некои со додавање на одредена доза на хумор.

Петар Стојоски38 години, Скопје
Стандардниот дел на Lorem Ipsum кој се користел уште од 1500-та година е репродуциран според одредени потреби.

Гоце Симоноски36 години, Штип
Cicerо во 45-та година пред новата ера. Книгата говори за теоријата на етиката, која била многу популарна во текот на ренесансата. Првата реченица на Lorem Ipsum моделот “Lorem ipsum dolor sit amet..”, доаѓа од реченицата во поглавјето 1.10.32.

Горан Петровски43 години, Скопје
[vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1481656027774{background-color: #99335a !important;}” el_class=”contact_bg”][vc_column]
[vc_custom_heading text=”Имате
прашање?” font_container=”tag:h2|font_size:40px|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:50px” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%20Condensed%3A300%2C300italic%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1479747743685{margin-top: 4px !important;}”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1479753901612{margin-bottom: 46px !important;}”][vc_column]
[vc_text_separator title=”Наши Партнери”]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text]partners_birth[/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text]partners_dys[/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[vc_column_text][/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row]