За нас

За нас

[vc_row][vc_column]

[vc_text_separator title=”Зошто Стиринг” el_class=”not-uppercase”]
[vc_custom_heading text=”Водечка компанија во регионот за дистрибуција” font_container=”tag:h5|font_size:18px|text_align:left|line_height:25px” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%20Condensed%3A300%2C300italic%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1457112001790{margin-top: -14px !important;}”][vc_column_text]Нашата компанија СТИРИНГ ТРЕЈД е една од водечките во регионот со главна дејност дистрибуција на резервни делови и моторни масла за патнички и лесни товарни возила.

Нашата компанија е основана во 2006 година тогаш како официјален застапник компанијата од Италија ORIGINAL BIRTH кој е реномиран производител и дистрибутер на високо квалитетни резервни делови. Со ORIGINAL BIRTH сме препознатливи на пазарот како специјалисти за делови од подвозје и тоа со следниот асортиман: спони (кратки и долги), рамења, јабучици, стабилизатори, држачи и лагери за амортизери, држачи за мотор и менувач, гумици за балансштангли, манжетни, лагери и главчини за тркала, капачиња за ладилници и садови за антифриз, штопни и шајбни за картер, распрсници за вода, куќишта за термостати и многу други.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”26px”][vc_custom_heading text=”Искуство повеќе години” font_container=”tag:h5|font_size:18px|text_align:left|line_height:25px” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%20Condensed%3A300%2C300italic%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1457112060776{margin-top: -28px !important;}”][vc_column_text]Во 2009 година го проширивме асортиманот со сетови за ребрасти ремени и лагери за тркала како репрезенти на фирмата IMA Cusscinettiод Италија.

Кон крајот на 2010 година на македонскиот пазар го претставивме брендот PENNASOLкако дел од AVISTA Refeining & Trading Deutschland GmbH. Со PENNASOLнудиме широка палета на висикоквалитетни и сертифицирани моторни масла за патнички и товарни возила како и масла за индустрија сите произведени во Германија.

Како надополнување на програмата со масла но и како одговор на побарувањата на нашите партнери го проширување на асортиманот со опрема за масла како на пример пумпи за извлекување и полнење на масло, садови за собирање на масло, разни алати и друга сервисна опрема од фирмата APAC од Италија. Во склоп на асортиманот за сервисна опрема нудиме и дигалки (електромеханички и хидраулични) од реномираниот Италијански производител EURO LIFT.[/vc_column_text]

[vc_cta h2=”” h4=”Стиринг на Facebook!” txt_align=”center” shape=”square” style=”flat” add_button=”bottom” btn_title=”Facebook” btn_style=”flat” btn_shape=”square” btn_color=”blue” btn_align=”center” btn_i_type=”entypo” btn_i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-facebook-squared” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiringtrejd|title:Facebook|target:%20_blank” btn_add_icon=”true” css=”.vc_custom_1477900195493{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}” btn_button_block=”true”]

Станете и Вие дел од нашите Facebook фанови и бидете во чекор со промоции и поволности.

[/vc_cta]

[/vc_column][/vc_row]